Actueel

Emmius Notarissen in Bedum is open.

Emmius Notarissen in Bedum is open.

Vanaf nu kunt u iedere dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur terecht bij Emmius Notarissen aan De Vlijt 2a in Bedum. Daar zijn de notarissen van Emmius aanwezig om al uw notariële vragen te beantwoorden. Als u bijvoorbeeld een vraag heeft over uw testament, of als u denkt aan het maken van een levenstestament waarin u zaken kunt regelen voor het moment als u daar, om wat voor redenen dan ook, niet meer toe in staat bent, het maakt niet uit. U kunt het allemaal met de notaris bespreken. Maar het kan natuurlijk ook gaan over het sluiten van koopcontract voor een nieuwe woning of over mediation in geval van een scheiding.

Wilt u liever een persoonlijke afspraak, dan kan dat natuurlijk ook. U maakt dan een afspraak op een moment waarop u dat het beste past. Een Emmius notaris vindt u altijd bij u in de buurt. Tenminste, wanneer u in het mooie Noord-Groningen woont. Naast de servicedesk in Bedum beschikken zij ook over moderne en laagdrempelige vestigingen in Ten Boer, Appingedam en Delfzijl.

Waar u ook binnenloopt, altijd mag u rekenen op een breed pakket aan juridische en notariële diensten. Met alle aandacht voor uw specifieke wensen, verwachtingen en mogelijkheden staan Emmius Notarissen voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren. Maar met welke notaris of kandidaat-notaris kunt u zoal te maken krijgen? Hoe kijken ze naar hun vak? En vooral: hoe laten ze u het beste tot uw recht komen?

U kunt zonder afspraak binnen lopen. Wilt u toch liever een persoonlijke afspraak? Klik dan op onderstaande button. U kunt ons dan bellen of mailen.

Bijschrift bij de foto:

De Emmius Notarissen van Bedum die u graag te woord staan voor al uw notariële vragen: van links naar rechts: Mr. Wim Kuipers,
Mr. Sieneke Bolken, Mr. Jan Hunderman, Mr. Sanne van der Geest en Mr. Anne Westerhoff. Ze verwelkomen u graag op hun kantoor
aan de Vlijt 2a in Bedum. (foto: Ommelander Courant)

Maak hier een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Bedum

Terug