Actueel

Testament maken? Wees er op tijd bij!

Testament maken? Wees er op tijd bij!

We hebben het allemaal wel eens, dat moment waarop je hoort dat een ander plotseling is overleden, een hersenbloeding heeft gehad, of al jong ernstig aan Alzheimer blijkt te lijden. Die momenten waarop je denkt: Oeps! Ik moet toch eigenlijk eens wat regelen, want dat kan mij ook overkomen! Vervolgens zijn er allerlei andere dingen belangrijker dan dat goede voornemen en komt van dat regelen niets terecht.

Alle notarissen komen echter van die situaties tegen waarin het de vraag is of iemand nog wel rechtsgeldig iets regelen kan. Is hij of zij nog wel voldoende handelingsbekwaam? Is die handtekening nog wel rechtsgeldig? Het komt ook steeds vaker voor dat achteraf over de rechtsgeldigheid van zo'n document wordt geprocedeerd, omdat achteraf in twijfel wordt getrokken of de ondertekenaar van een akte nog wel handelingsbekwaam was.

Kortom, als je eigenlijk wel iets wilt regelen voor als het jou overkomt dat je niet meer zelf in staat bent om beslissingen te nemen, of plotseling overlijdt, wees er dan op tijd bij! Meer weten? Neem contact met mij op. 

Kees Reijntjes

Testament_en_nieuwe_partner_2_733x533.jpg

Bel mij (0596) 62 68 48 of klik hier en stuur mij een email-bericht

Terug