Actueel

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Emmius Notarissen, met vestigingen in Appingedam, Delfzijl, Ten Boer en een servicedesk in Bedum, wil er zijn voor iedereen. Voor alle particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in ons werkgebied. Wij zijn toegankelijk, zonder formele drempels, zodat klanten zich bij ons meteen vertrouwd voelen. Voor onze medewerkers is dat niet anders. Ook zij voelen zich bij Emmius Notarissen als de bekende vis in het water. Samen geven ze adviezen en bieden ze oplossingen voor alle notariële en juridische vraagstukken. Aan kennis geen gebrek. En die kennis delen we graag. Met onze klanten, maar ook met elkaar. Een stevige basis voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Anders gezegd: Emmius Notarissen laat niet alleen klanten, maar ook medewerkers het beste tot hun recht komen. Emmius Notarissen is lid van Netwerk Notarissen.

Voor onze vestiging in Delfzijl zijn we op zoek naar een

HBO-Jurist of Notarisklerk
(60% tot full-time)
 

Wat zoeken wij?

We zoeken een klantvriendelijke en service-gerichte HBO-jurist of gediplomeerd notarisklerk die een positieve bijdrage levert aan ons kantoor.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met het maken van eenvoudige akten op elk rechtsgebied (zoals verklaringen van erfrecht, testamenten, akten van volmacht, verdelingen van onroerend goed als gevolg van scheiding, leveringen van onroerend goed, hypotheken, oprichting van BV’s, overdracht van aandelen) en met de afwikkeling van nalatenschappen. De eenvoudige nalatenschappen wikkel je zelfstandig af. Je ondersteunt de notaris en kandidaat-notaris bij zaken waarin de kandidaat-notaris of de notaris de complexe akten maakt. Je bent collegiaal en als het nodig is, spring je in op de andere vestigingen van Emmius Notarissen in Appingedam, Ten Boer of op onze servicedesk in Bedum.

Functie-eisen
  • Goede algemene mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid.
  • Beheersing van de Engelse taal, zodanig dat je dit, zowel mondeling als schriftelijk, in je werkzaamheden kunt toepassen.
  • Flexibel met betrekking tot de te verrichten werkzaamheden. Je bent in beginsel werkzaam op ieder voorkomend rechtsgebied.
  • Leergierig en bereid om cursussen te volgen.
  • Je bent bereid om aan activiteiten van Netwerk Notarissen mee te doen, als dat noodzakelijk of wenselijk is.
  • Gebrek aan ervaring is geen bezwaar. Als je ervaring hebt op slechts een deel van ons werkterrein is dat ook geen bezwaar, mits je maar de bereidheid hebt om ook op de andere werkterreinen van ons kantoor werkzaam te zijn.
  • Je bent representatief en nauwkeurig.
  • Je bent voldoende stressbestendig en sociaal vaardig.
  • Vanzelfsprekend ben je voldoende vaardig met Word en Windows.
Meer weten?

Meer informatie over ons kantoor in Delfzijl en Emmius Notarissen in het algemeen vind je op onze website: 
 www.emmiusnotarissen.nl  of op deze website.

Solliciteren

Voor vragen kun je tijdens kantooruren bellen met Mr. Sieneke Bolken 0596-635000.
Jouw sollicitatie kun je per email zenden aan: sbolken@emmiusnotarissen.nl

 

Terug